Over MYRT Studio

Techniek en ontwerp komen samen in een resultaat met een krachtige boodschap

Mijn achtergrond

Ik ben net afgestudeerd van mijn Master opleiding in Building Technology aan de TU Delft, waar ik veel heb geleerd over innovatie, techniek, ontwerp en duurzaamheid. Daarnaast heb ik een cursus afgerond aan het Interieur Design instituut. Hier heb ik meer geleerd over kleur, textuur, compositie en sfeer. Door de combinatie van mijn technische achtergrond en een gevoel voor ontwerp heb ik een brede kennis opgebouwd over deze industrie. 

Naast interieur ligt mijn passie ook bij het ontwerpen van grafische producten, zoals logo’s of mooie illustraties. In een twee-dimensioneel ontwerp kan je veel doen met het overbrengen van een bepaalde boodschap of emotie. Extra leuk als dat er vervolgens ook nog leuk vormgegeven uitziet!

Ontwerpstijl

Een ontwerp moet een weerspiegeling zijn van de ontwerper en de opdrachtgever. Mijn persoonlijke stijl bevat veel kleur en is speels. Ik vind het leuk als er een onverwachts element in een ontwerp te vinden is. Daarnaast vind ik het belangrijk om te ontwerpen met oog voor de toekomst. Ik probeer de factor duurzaamheid in elke stap van het ontwerpproces te integreren waar mogelijk. Mijn ontwerpen moeten uitdragen hoeveel moois je kan maken, zonder daardoor de wereld om je heen aan te tasten. Uiteindelijk is het het meest belangrijk dat de opdrachtgever zich herkent in het ontwerp. Mijn streven is om die herkenning vorm te geven in mijn eigen ontwerptaal. 

 

Het nadenken over kleursamenstellingen, stijlcombinaties en mooie composities is een van mijn favoriete bezigheden. Als kind was ik al veel bezig met tekenen, woonprogramma’s kijken en mijn eigen kamer herinrichten. Nu als volwassen ontwerper heb ik eigenlijk nog dezelfde interesses, maar nu met iets meer kennis en ervaring.